Foto natečaj Izola - Filmski Otok

Foto natečaj družbe MasterCard na Kino Otoku!

Pred nami je poletje! Dišeče, lenobno, zasanjano, malce navihano in ustvarjalno. Očarljiva Izola s festivalom Kino otok tokrat že na pragu poletja nudi zatočišče vsem domiselnim, ki znajo svoje zgodbe ujeti v premikajoče, drugo leto zapored pa tudi v zamrznjene podobe. S podporo družbe MasterCard se bo namreč med festivalom tudi letos odvijal foto natečaj, glavna nagrada je zrcalno-refleksni fotoaparat Nikon D3000 18-55 VR Kit. Izola je po duši pristna otočanka, ki prav s poletjem zasije v vsej svoji lepoti!

Zato je naloga letošnjega natečaja na potepu po izolskih uličicah v objektiv ujeti izvirne prizore, ki naznanjajo prihod dolgega vročega poletja.

K sodelovanju vabimo vse, ki radi pokukajo skozi objektiv fotoaparata in tudi tiste, ki radi fotkajo z mobilci. Nagrajence bo določila tri članska žirija, glavna nagrada pa bo fotoaparat. Prijazno vabljeni, da prijavite svoj najbolj domiseln škljoc!

Ko ujameš pravi posnetek, ga lahko pošlješ na neprecenljivo@isolacinema.org ali naložiš preko svojega Facebook profila:

  • Prijavi se na Facebook.
  • Izberi fotografijo, ki jo želiš prijaviti v natečaj.
  • Dodaj kratek opis fotografije.
  • Klikni "Objavi" in sporoči prijateljem, naj glasujejo zate in ti pomagajo osvojiti super nagrado. 
  • Pravila natečaja si lahko pogledaš tukaj. 
Zadnji dan festivala, 12. junija, bo tričlanska žirija izbrala 20 najboljših fotografij (ožji izbor) in med njimi najbolj izvirno in tehnično dovršeno podobo, ki bo naznanjala prihod dolgega vročega poletja. Glavna nagrada je zrcalno-refleksni fotoaparat Nikon D3000 18-55 VR Kit, obvezna oprema vsakega poletnega dogajanja.

Prijazno vabljeni, da prijavite svoj najbolj domiseln škljoc!
Prijavi se s facebookom