ISOLA CINEMA 2011

Kino Otok po Kino Otoku – na ogled v foto in video galerijah

Kino Otok je do naslednjega leta ugasnil projektorje, a njegova sedma izdaja živi naprej v spletnih fotografskih in video galerijah. Za vse, ki želite podoživeti letošnje enkratno (pred)poletno filmsko vzdušje na Obali ali pa se dobro pripraviti na naslednje otoško druženje, objavljamo zabeležene trenutke v obliki fotografij in video reportaž.

V fotogalerijah objavljeni utrinki so delo prostovoljske foto ekipe, v kateri so dogajanje neutrudno dokumentirali Igor Bijuklič, Bojan Bojanić, Tea Derguti, Natalie Harris, Dino Škorja Jugovac, Igor Mašera, Ana Petrovčič in Tomaž Varlec.

Video galerija prinaša dela, ki so nastala v okviru več skupin.

Med njimi so kratki filmi, ki so jih ustvarili udeleženci video-filmske delavnice Vesela kamera. Ta je v času festivala že tradicionalno potekala v organizaciji Luksuz produkcije Društva zaveznikov mehkega pristanka.

Festivalsko dogajanje je dokumentirala tudi video ekipa Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici, v kateri so se zbrale Valerija Zabret, Marija Laura Potočnik in Urša Bonelli Potokar.  Prav tako sta video razglednice s festivala pripravljala Nastja Kotnik in Staš Milovanović iz Šouvizije, spletne TV Študentske organizacije v Ljubljani.

Lepo vabljeni k ogledu!