Prenočišča

Na Otoku se spi ob šumenju valov!

  • v novem Hostlu Alieti
Očarljiv Hostel Alieti se nahaja v eni od starih mestnih hiš v jedru Izole. Neposredna bližina Manziolijevega trga zagotavlja, da boste v živo začutili živahen utrip najbolj morskega filmskega festivala v Sloveniji. Le nekaj korakov stran valovi morje, blizu so lokali, pekarne, tržnica in - čisto vsa festivalska prizorišča s pestrim programom za vse okuse.

Za ugodno in udobno bivanje v srcu Izole in festivala pišite na info@hostel-alieti.si ali pokličite na 051 670 680. In še namig: v hostlu vsako jutro zadiši po sveže pečenih rogljičkih in kavi!
  • v novem Hostlu Izola
Hostel Izola se nahaja v umirjenem okolju, le korak stran od morja, v kreativni ulici, kjer so svoje mesto našli številni umetniki, ki dodatno pripomorejo k sproščenemu festivalskemu vzdušju. Za popolno udobje so blizu še pekarna, tržnica in prisrčni lokali.
V hostlu poskrbijo tudi za dodatne aktivnosti Otočanov, saj ponujajo izposojo koles, rolerjev, skuterja ali pa vas popeljejo na izlet po obalnem zaledju. V najbolj vročih dneh se lahko po zajtrku skrijete tudi v glasbeni kotiček hostla in sanjarite o minulih filmskih projekcijah.

Za dodatne informacije o namestitvi v času festivala pišite na hostelizola@gmail.com ali jih pokličite na 040 208 010.

  • v Avtokampu Jadranka v Izoli
Izolski Avtokamp Jadranka se nahaja v Izoli, priročno blizu vsem festivalskim prizoriščem (sedem minut hoje). Po zajtrku v senci borovcev je tako mogoče hitro ujeti dnevne projekcije in druge dogodke, obiskati festivalsko pisarno in se po večeru na Manziolijevem trgu ter na plaži Svetilnik vrniti v zavetje filmskega tabora.

Za miren spanec, šumenje morja in senco med borovci pokličite na telefonski številki 041 724 230 ali 041 528 787, Avto Kamp Jadranka, Polje 8, 6310 Izola. Pričakalo vas bo prijazno osebje in prijetno vzdušje.

Obiskovalci filmskega festivala Kino Otok povprašajte za festivalski popust na nočitev s polpenzionom. Hotel sicer nudi tudi kopanje v bazenu, ima pa tudi balinišče in kegljišče.

  • festivalski (Š)kamp
Lastniki festivalskega abonmaja in vikend paketa lahko brezplačno bivajo v festivalskem (Š)kampu.

Foto: Nina Krivec


  • hotel Belvedere