Svetilnik

GLASBA NA SVETILNIKU


  • sreda, 1. 6., 23:30
DJ Borka
Na glasbo enega od najdejavnejših didžejev na domači grudi smo na Svetilniku že plesali, zato ne gre dvomiti v to, da nas bo Borja Močnik s svojim prefinjenim občutkom za to, kaj si občinstvo želi, na noge spravil tudi tokrat.

  • četrtek, 2. 6., 23:30
Selektor Dinarid
Selektor vrti drugačno glasbo že več kot deset let: od new wava prek drugih godb do starega turškega in perzijskega popa.

  • petek, 3. 6., 23:30
Disko Durum
Disko pancerje sta obula dolgo za tem, ko je bila izumljena karving tehnika. Medtem ko je Ingemar Stenmark brezsramno premagoval našega Križaja, je drugje po (Mateja) svetu nastajala glasba, ki je namesto pancerjev obuvala kotalke. Čas je, da obrišete prah s svojih starih sulic in fluorescentnih kombinezonov ter prismučate na otok.

  • sobota, 4. 6., 23:30
Dj Woo-D
Woo-D je odraščal v osemdesetih, v devetdesetih doma pokvaril gramofon in si v začetku novega tisočletja kupil novega. Je del ljubljanskega kolektiva Good Foot, ekipe, odgovorne za nostalgične funk beat šlager žurke Tetkine Radosti. Poleg barov in klubov Woo-D redno potuje v tujino vrtet brejke na bboy tekmovanja, med drugim pa je obiskal tudi New York, kjer je vrtel na razvpitem Diggers Delight park džemu.

  • nedelja, 5. 6., 23:30
Kraken
Društvo za uveljavljanje kratkega filma Kraken kratke metre uveljavlja na rednih filmskih dogodkih in festivalih že dve leti, skrbi pa tudi za mednarodni festival kratkega filma FeKK v Ljubljani. Manj znano je dejstvo, da se Kraken spozna tudi na kratke komade, in ko spusti svoje lovke na mešalko, zna s svojimi plesnimi ritmi poskrbeti tudi za vse latentne hipstuzle, glam trap kraljice, metalske duše, underground techno tripsterje, MTV pop princese in melanholične jugo nostalgike.Ponudniki hrane na Svetilniku:
Bazilika Timijan, Palačinka plac, MM Amor, Kulturno društvo Svilena pot, Hiša De Rin SuperSok